Cultuurmarkt en oriëntatiedagen

September 15, 2017

Naar jaarlijkse gewoonte stond AcSenT de laatste zondag van augustus op de Cultuurmarkt in Antwerpen. Het werd een vruchtbare namiddag en we hadden goede gesprekken met jullie! Wat ons betreft helemaal geslaagd!

 

En deze maand vliegen we er weer helemaal in. Op zondag 17 september en zondag 24 september organiseren we onze initiatiedagen in 't Werkhuys in Antwerpen. De namiddagen zullen bestaan uit verschillende korte lessen, om je een idee te geven van wat we op school allemaal doen. Voor veel mensen betekende de initiatiedag het begin van een fantastisch avontuur bij AcSenT, dus dit jaar misschien ook voor jou? Hopelijk tot zondag!!!

 

 

 

Please reload

Recente posts

July 28, 2018

Please reload

Schrijf je in voor nieuwsberichten

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018 by AcSenT vzw · do not use or reproduce without written permission

Poppe: +32 (0) 472 36 83 55  |  Email: info@AcSenT.be

betalingen op:  BIC: GEBABEBB  |  IBAN: BE 49 0013 2695 7471