Initiatieavond 2019/2020

Voor het academiejaar 2019/2020 hebben we de volgende initiatiemoment. 

Donderdag 5 september 2018 (19u30 tot 21u30)

Op 5 september is er een initiatie van een project dat voortkomt uit 20 jaar ervaring met AcSenT, waarvan het opleidingsgedeelte, met ingang van seizoen 2019 is beëindigd.

AcSenT gaat uit van het principe van zelfselectie. Aan de hand van de dag in september krijg je een advies, waarna je in overleg zelf kunt bepalen of je verder wilt binnen één van deze projecten van AcSenT.

Wees deze avond zeker aanwezig!

De initiatiedagen zijn gratis en toegankelijk voor iedereen. Graag vooraf inschrijven!

Je kunt je hier inschrijven.

 

Alle donderdagavonden gaan door in 't Werkhuys, Zegelstraat 13, 2140 Borgerhout.

How we lost the secret in our performance, because it’s become a project. The spirit in actor training. Verandering van bewustzijn, spiritualiteiten en taal. Her-beoordelen van de geest in acteurstraining.

 

“Wanneer ik, me probeer voor te stellen wat het theater kan en zal zijn in de toekomst, zal het een pure spirituele zaak zijn waarin de mens opnieuw ontdekt wordt door artiesten. De acteur moet weten wat dat is en hoe het te gebruiken.” Chekhov

 

“De parallel tussen Bali, Grotowski en Butoh. De vergelijking tussen de staat van trance en een krachtig acteur is de persoon die diep invloed heeft op de toeschouwers.” Wayan Lendra